terkini dan sensasi

Khamis, 15 Disember 2011

Rezeki jangan ditolak

Assalamualaikum...(^ ^)

Sekali dapat rezeki, 3 buah kereta kena repair. Tak menang tangan dibuatnya! Mas tengok pun pening, dah macam bengkel kereta car porch ni. Tapi takpelah, semua tu duit kan? Rezeki jangan ditolak.

Alhamdulillah syukur dengan rezeki dari Allah.


7 ulasan:

  1. kekadang wordless boleh membuatkan org tertunggu2... tertanya2... bagus gak buat begitu...

    BalasPadam
  2. assalamualaikum mas...wah mcm ni boleh buka bengkelkan...boleh masyuk lebih lg...:)

    BalasPadam
  3. alhamdulillah....rezeki ALLAH

    BalasPadam
  4. alhamdulillah rezeki utk anak2 ^^

    owh kota warisan dh dekat je tu ngan rumah sis.nanti in case kereta problem kite akan roger2 sis ye ^^

    BalasPadam
  5. rezeki . alhamdulillah. asalkan ia halal. kan :)

    BalasPadam
  6. Rezeki , alhamdulillah. Esok lusa dapat lebih lagi,Amin :')

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com