terkini dan sensasi

Rabu, 28 Disember 2011

Saat rambut pacak Arfan dikorbankan

Assalamualaikum...(^ ^)


Hehehee, tergelak Mas tengok dia nangis tersedu sedan bila rambut pacaknya dikorbankan semalam. Kesian pun ada, tapi nak buat camne anakku seminggu lagi nak sekolah.

Hampir sebulan dia simpan rambut panjang sebab nak buat rambut pacak, boleh tengok kat entri ni gaya rambut pacak dia. Beberapa hari jugaklah Mas pujuk suruh dia potong rambut, dan berjanji tak akan potong style ala² botak gitu. Pendekkan sikit janji boleh buat pacak jugak.

Dia tetap cakap tak nak, sayang dengan rambut pacaknya tu. Tapi semalam berjaya jugak husband Mas pujuk, dia pun ikut je. Masa masuk kedai dan masa rambutnya digunting memang tak nangis pun. Tapi bila keluar dari kedai terus mengalir airmata, menangis teresak-esak!

Puas jugaklah pujuk, siap cakap lagi yang rambutnya masih boleh buat pacak. Mula² dia merajuk jugak, tapi bila janji nak bawak jalan² terus boleh terima. Hehehee!

9 ulasan:

  1. alololo..ciannye dia.
    ala, anak2 mmg gitu. Kena pujuk je cepatlah dia ok .

    nnti dah naik sekolah lagi OK hehehe

    BalasPadam
  2. aduhh ,
    lame nyee takk blogwalking . .
    rindu ngan kawan kawan blog . .
    nice entry lahh babe . .
    erm ,
    jomjom . .
    singgah blog kami :)

    : MRS LAT :)

    BalasPadam
  3. alololo
    ciaannyee
    x pe nnti mama bagi eskem banyak2 kan
    heheheh

    BalasPadam
  4. alolololo syiannya,sedih nya kena potong rmbut.xpe lah.nt dh besar boleh simpan.

    BalasPadam
  5. Alaa shiannya. Takpe nanti dah habes sekolah boleh terpacak jer rambot tuh :)

    BalasPadam
  6. assalamualaikum mas...alorr cian nyer die sbb rambut pacak dah x ada lg...nak sekolah balik yer...:)

    BalasPadam
  7. alalla, siannya dia. macam sy gak dulu..suka rambut panjang sbb boleh dandan tp mak sy salu potong.mmg nangis lah sy. hehe

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com