mrs secretary

Ahad, 4 Disember 2011

Tetap suka lakonan dia

Assalamualaikum...(^ ^)


Biarpun pelbagai kontroversi tentang pelakon terkenal Bollywood ini, Mas tetap nantikan filem terbaru dari dia. Apa saja yang berlaku dalam kehidupan dia itu haknya. Yang baik kita jadikan teladan, yang buruk janganlah kita ikut pulak kan? 

Sebagai peminat filem Hindustan Mas tetap suka lakonan dia, sangat berbakat! Apa saja watak yang dilakonkan nampak sangat sempurna. Bukan nak agung²kan dia, tapi tak salah kan Mas memuji bakatnya itu. Janganlah sebab dia banyak kontroversi kita nak boikot filem dia pulak.

Bagi para peminat SRK, nantikan filem terbarunya Don 2 di pawagam. Mas nak tonton di pawagam tu taklah kot, sebab husband bukan peminat hindustan. Beli CD dan tonton kat rumah je.

Sekarang pun tengah tunggu CD filem lakonan SRK yang sebelum ni dijual, filem Ra-One. Mas dah baca banyak review kat blog, ramai yang kata filem tu best! 

The King is back!

13 ulasan:

  1. assalamualaikum mas...wah best cite ni...sambungan dr Don 1 dulu kn...:)

    BalasPadam
  2. @maszull
    betul tu kak!
    Don yang first tu dah berapa kali saya tengok tetap tak bosan..

    BalasPadam
  3. mnat die mase cite kuch2 hota hai tgh meletop.. haha

    BalasPadam
  4. Lia suka semua lakonan SRK!, mak Lia lagilah... hehehehe

    BalasPadam
  5. nak g tengok juga nie.. rumate mnt SRK..

    BalasPadam
  6. @Ezy Chiaki
    akak pulak semua cerita dia akak minat!!

    BalasPadam
  7. @Cik Lia Lomi
    bolehlah ajak mak tonton filem ni..

    BalasPadam
  8. @shera haifa
    syoklah...
    akak kalau nak tengok kena gi sorang2, husband memang tak minat!

    BalasPadam
  9. saya tak berapa minat hindustan.
    hehe

    BalasPadam
  10. Wah! Shah rukh khan! ^^ Fy pun minat juga dengan shah rukh khan! :D

    Btw kak,fy follow akak ^^

    BalasPadam
  11. saya gilakan SRK :D dia berlakon penuh dgn emosi. hehe

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com