mrs secretary

Rabu, 14 Disember 2011

Wordless Wednesday [48]

Assalamualaikum...(^ ^)

Bagi yang dapat, hati² bila mengisi borang permohonan Bantuan Rakyat 1 Malaysia. Sebab ada sindiket yang mengedarkan borang palsu, ini contohnya.

dalam borang sebenar takde pun minta perkara yang di highlight

klik sini untuk lihat borang sebenar!

12 ulasan:

  1. ISH..MCM2 la taktik org skrg ni...

    BalasPadam
  2. ish..ish..klau org yang tak tahu mesti akan tertipu.. jahatnya org yg ambil kesempatan ni

    BalasPadam
  3. wahhhhhhhhhhhhhhhhh..perkongsian!! suke!!!

    BalasPadam
  4. org mcm kita boleh apply ke?? uhuuu

    BalasPadam
  5. dah genius sngat cm ni la jdinya..nyusah kang orang jo..huhu

    BalasPadam
  6. lama tak singgah sini...nasib baik baca ni, thanks. perlu berhati2 jugak yeeee.

    BalasPadam
  7. macam 2 cara nak menipu........ops dah lama tak singgah sini...;)

    BalasPadam
  8. tu lah kak, sy baca berita. mmg banyak borang palsu. jahat betul siapa yg buat dan jual .

    BalasPadam
  9. Alhamdulillah...
    sy dapat borang asli.. hehehe

    BalasPadam
  10. Borang ni pon jadi nk di palsukan sebab nk dapat kan duit haram?Tak patot betui -.-'

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com