mrs secretary

Rabu, 21 Disember 2011

Wordless Wednesday [50]

Assalamualaikum...(^ ^)

Lama dah tak makan ni. Hari ini ada jual kat kafe, terus beli 2 ketul. Sedap gila dapat makan! Tapi tak boleh makan banyak, siaplah angin satu badan.

Mas suka letak gula

15 ulasan:

  1. ubi rebus...makan dengan gula...sama la ngan family saya..hehehe

    eh, da jadi da feed bergambar kat atas tu ye..hehehe

    BalasPadam
  2. assalamualaikum mas...ubi kayu tu bestnya kalau dpt mkn ptg2 mcm ni...cecah sambal tumis boleh ngan ikan masin,gula pun boleh wah bestnya....:)

    BalasPadam
  3. alahai sedapnya, tapi kat KL ni jarang jumpa, selalu klu nak makan tunggu balik kg =)

    BalasPadam
  4. Lg sedap klu cicah sambal ikan bilis.. perhhh, terangkat!!

    BalasPadam
  5. musim hujan camni mmg best makan ubi rebus ni...tambah plak minum kopi o panas...perghhhhh....best....

    BalasPadam
  6. tak pernah makan. :D tp gula tu nampak menggodakan. hehe

    BalasPadam
  7. lame xmkn!!
    saye suke gak mkn ngn gula..
    hehekk

    BalasPadam
  8. haaambboiii2 kak massss
    sedaaapnyeee
    meh antaq kat mimi skit meh
    cicah dgn smbl ikan bilis pon sedp kan :))

    BalasPadam
  9. memang sedap kak mas..
    tapi biasa mak buat terus je masak gula tu sekali.. hehehe

    BalasPadam
  10. rindu giler....masa kecik2 jer keh merasa, doh beso nie idak ler...payoh nok jumpa

    BalasPadam
  11. ubi rebus ke tuu? suka jugak makan benda ni. hehe :)

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com