mrs secretary

Rabu, 21 Disember 2011

Wordless Wednesday [51]

Assalamualaikum...(^ ^)

Tak pernah makan kedua-dua ni, tetiba pulak malam ni gatal tangan pergi search kat google. Ada sesiapa pandai buat, Mas nak tempahlah. Terliur sudah!

Red Velvet Cake
Pavlova

10 ulasan:

  1. nampak sedap jer. fyqa pun pernah makan kedua2nya .. Huhu

    BalasPadam
  2. Order Red Velvet kat sini....


    http://mummyzarascottage.blogspot.com/



    Sedap tau. Bolehlah cuba...

    BalasPadam
  3. haaa..sudah!! masa kak es baru2 pregnant tu , mende ni lah yang teringinnnn sangat nak makan keh keh keh

    BalasPadam
  4. lepas tempah , kongsi-kongsi...

    haha

    BalasPadam
  5. assalamualaikum mas...sedapnya boleh la share mcm ni...mesti sedapkan...:)

    BalasPadam
  6. sejak keracunan makanan masa pregnant sbb makan cheese cake smpai skrg mcm fobia nak makan kek.. kekeke

    BalasPadam
  7. alamak...saya pun ikut terliur tengok kek ni...

    BalasPadam
  8. gagagaga
    apakahhh inii
    sedaaaappnyeee kaaaakkkk :))

    BalasPadam
  9. Kak Mas ! Future sis in law MTT ada amek tempahan pavlova ni. MTT pon dah rasa hari tu. Memang mabeles dia buat ! Harga pon murah. Kalau nak MTT boleh bagi fb dia. Dia duduk area Putrajaya jugak,keje kat KPDN. :)

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com