terkini dan sensasi

Selasa, 3 Januari 2012

4hb rupanya!

Assalamualaikum...(^ ^)


Rupanya 4hb mula sekolah, mati² Mas ingat hari ni!

Pulak tu Mas dan husband dah siap ambik cuti rehat sebab nak uruskan hal kat sekolah, sekali esok daaaa! Nasiblah kakak Mas yang kat Penang tu beritahu kat sana mula sekolah 4hb, terus Mas suruh husband telefon cikgu. Rupanya betullah mula hari Rabu. Nasiblah bertanya kan, kalau tidak pergi sekolah pagar masih berkunci lagi.

Sebenarnya Mas pun ragu² jugak, sebab tengok kat kalendar cuti sampai 4hb. Ingatkan 4hb tu belah Kelantan Terengganu yang mula sekolah, pastu bila tanya Atikah dia pun yakin je kata hari ni.

Tapi Mas cuti jugaklah hari ni, malas dah nak batalkan. Esok husband Mas yang uruskan, kebetulan dia off. Mas malas dah nak ambik cuti.

Anak² yang seronok sebab dapat cuti lagi sehari.

10 ulasan:

  1. hihi..nasib baik akak tak terus ke sekolah...

    BalasPadam
  2. hehe ramai konpius apsal hrni cuti lagi kekeke.. takpe la bonus utk anak2 hehe

    BalasPadam
  3. nasib tanya dulu tak terus pegi sekolah ye..hehe..

    BalasPadam
  4. kehkehkeh lawak2. nasib sempat bertanya dulu.

    BalasPadam
  5. erk cmtu plak

    pantai timur ngn utara da skola kak

    laen kali kne cek bebetoi

    BalasPadam
  6. haha xpelah boleh rehat lama cikit =P

    BalasPadam
  7. rara rasa teringin lak nk ke sekolah balik.

    BalasPadam
  8. heee
    tulah kak
    mak mimi tu dok tye banyk kali,betol ke sekolah start esok
    konpius
    heheehe

    BalasPadam
  9. tue lah, dah ler pg td terbabas tido,.. kelang kabut takut jln jem,..nguper nyer budak masih cuti.

    BalasPadam
  10. tarikh lain2..tu yg keliru tuh :D

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com