terkini dan sensasi

Ahad, 1 Januari 2012

Entri tak menarik

Assalamualaikum...(^ ^)

Malas betul nak update entri di tahun baru ni, manalah pergi mood berblog ni. Terkubur bersama tahun 2011 ke? Makin malas nak menaip dan makin malas nak fikir.

Tiada apa nak dikongsikan dalam entri ini. Macam biasa bila husband bekerja barulah Mas berkesempatan untuk masak. Kalau dia off biasanya kami makan kat luar je.

Hari ini Mas masak Ikan Siakap Sweet Sour dengan Sayur Campur Brokoli dan Kubis Bunga. Dipersembahkan untuk tatapan je, semuannya dah licin di telan oleh kami.

Maaflah entri tak menarik!



8 ulasan:

  1. adoi..menyelerakan sungguh nampak =)

    BalasPadam
  2. aipp, siapa kata tak menarik.?? :D sangat menarik ! :D

    BalasPadam
  3. mane pulak x menarik
    tgk lauk tu perot pon dh geruk2
    kekeke

    x pe kak
    pelan2 la..blog nak otak akak berehat kot :)

    BalasPadam
  4. wahhhhh, terliur. habislah diet kalau camni hewhewww

    BalasPadam
  5. haaaaaaaaaaaaa. sedapnye lauk pauk tu. yyummm yuuummm

    BalasPadam
  6. assalamualaikum mas...bestnya lauk terliur nyer...:)

    BalasPadam
  7. siakap senohong gelama ikan duri...


    ikan senohon tu rupa dia mcm mana?

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com