terkini dan sensasi

Selasa, 3 Januari 2012

Masak² for today

Assalamualaikum...(^ ^)

Syoknya bercuti, esok dah kembali semula bekerja setelah 5 hari bercuti. Adoi, camne nak dapatkan mood bekerja tu. Kena fikirkan malam ni, hehehee!

Hari ini Mas tak kemana-mana, cuma rehat di rumah je. Bila dah ada kat rumah haruslah masak kan? Macam biasalah permintaan dari husband dan anak², tak seronok makan diluar katanya. Lebih suka mama yang masakkan, lagi sedap!

Walaupun malas kena masak jugak, nak kenyangkan perut mereka dengan air tangan sendiri. Inilah menu hari ini, Lemak Manis Fucuk + Tauhu, Ikan Keli Masak Sambal, Ikan Bilis Goreng Berlada dan Telur Masin. Fuhhh memang kombinasi yang buat tambah nasi 2 pinggan.



13 ulasan:

  1. wahhhh sedapnya...bukan anak je bertambah, ni kita sendiri pun bertambah makan...yum3..

    BalasPadam
  2. ikn blis gorng berlada
    slalu akak msk tu kan

    BalasPadam
  3. huuu
    bukan tikah je, mimi pon
    peveret sume ni kak
    hehee
    ade lagi tak?
    heeee

    BalasPadam
  4. telan air liur je ni kak.
    huhuhu

    BalasPadam
  5. alaaah,tgh lapar nampak pict makanan plak,.. haisssh,mahu masak mggie gak jap g niee

    BalasPadam
  6. ikan bilis goreng dan tekur asin juga menu yg saya suka, simple dan sempoi

    BalasPadam
  7. perghhhhhhhhh terliur dibuatnya hehehehehe

    BalasPadam
  8. yg plg sy terliur..
    ikan bilis berlada tu..huuuuu~

    BalasPadam
  9. ni kalau tengah diet tak boleh baca entry ni.. ok undo baca entry...

    BalasPadam
  10. asslamualaikum mas...wah mcm2 adakn...:)

    BalasPadam
  11. tak tahan lah macam ni. menu sedap2 je semua.

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com