terkini dan sensasi

Khamis, 5 Januari 2012

Misi mencari Musang King

Assalamualaikum...(^ ^)

Lama dah tak pekena durian, tiba² teringin!

Pastu husband pun tercakap yang dia tak pernah rasa durian Musang King, terus Mas teringin. Jadi kami pun cari kat kawasan Salak Tinggi sebab dengar kata kat situ ada. Cari punya cari takde.

Terus husband ajak pergi ke Sepang, katanya kat sana pun ada.

Laju Mas ajak husband pergi. Memang kami bernasib baik, sampai je gerai tu masih buka. Apa lagi terus sambar 3 biji, cukuplah nak makan 4 beranak. Maklumlah semuanya hantu durian.

Balik rumah apa lagi terus bedal. Yang paling banyak bedal si penulis blog ni, hehehee!

Perghhhhh, sedap gila! Dapat jugak merasa durian Musang King. Isi tebal, kuning, manis dan lemak berkrim. Sedap hingga menjilat jari! 


kucing tidur Mas yang punya

11 ulasan:

  1. assalamualaikum mas...aduh kuningnya isi die mesti sedap rasanya kan..:)

    BalasPadam
  2. durian musang king memang sedap!, makan 3 ulas dah muak.

    BalasPadam
  3. cantik, tapi keh idok makan durian hehehhe

    BalasPadam
  4. Oohh..jahat sungguh post gambar durian..
    Nasib ai bukan tengah pregnant. Kalau tak dah mengidam..heheee

    BalasPadam
  5. eh kak..
    ingatkan musang nak bela ke hape tadi.
    rupanya durian..
    nape la macam tak pernah dgr ea..
    hihihi

    BalasPadam
  6. peeeehhh
    kucing tidur tu
    mang menyelerakan
    hehehe

    sedapnye kak
    macm d24 dah ha :))

    BalasPadam
  7. Shedapnyaaa ! MTT dulu pon hantu derian tapi sekarang dah tak boleh nak makan banyak2 tak tahu pasai apa :(

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com