terkini dan sensasi

Rabu, 4 Januari 2012

Sekolah bermula

Assalamualaikum...(^ ^)

Back to school!

Anak-anak
Dah tak boleh tidur lambat.
Dah tak boleh nak main² je.
Dah takde kartun dan tengok TV hingga lewat malam.

Mama
Kembali iron baju sekolah.
Kembali bangun pukul 5 pagi.
Kembali berleter di pagi hari sebab anak² lambat siap, hehehee!


13 ulasan:

  1. selamat bersekolah kembali

    BalasPadam
  2. budak-budak awal tahun mmg cukup semangat nak ke sekolah lama-alam tu..hehehe..mmg kena gerakkan lah depa ni

    BalasPadam
  3. assalamualaikum mas...back to school yer...:)

    BalasPadam
  4. wah..skrg budak skol pakai tdg segera gi skol ea.senang. =)

    BalasPadam
  5. weeee
    mak dgn anak sama2 kmbali pd rutin asal ye
    hehehee

    selamat kembali :)

    BalasPadam
  6. comelnyer lah anak2 mak niiii...

    BalasPadam
  7. anak buah kat umah ni.. tdo still lambat.
    malah makin lambat..
    geram je ase.. naseb baik la leh bgn walaupun agak liat pepagi..huuu~

    BalasPadam
  8. bagus...ada usaha bangun sendiri, mgkn takut pada mak dia beleter nanti kalau lambat bagun kehkehkeh...

    BalasPadam
  9. start sekolah jln pun jem..=)


    terasa makin teruja nk jadi bapak ni..hahah=)

    bestnya ada anak

    BalasPadam
  10. anak akak br 1st time sekolah... isshhh dr malam nak menerai baju, nasib baik x jadi bj tdo esok bleh trus p sekolah????

    BalasPadam
  11. sekolah anak uncle tak bagi pakai tudong macam ni lah... yg ni kemas sikit

    BalasPadam
  12. comelnya :D excited nk g skolah tu. hehe

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com