terkini dan sensasi

Rabu, 11 Januari 2012

Wordless Wednesday [54]

Assalamualaikum...(^ ^)

Kawan² pernah tak ada permainan ni? Ini permainan masa Mas umur 8 tahun dulu. Tiba² terjumpa jual kat satu kedai, terus beli untuk anak².


17 ulasan:

  1. terbaik:)

    dah follow!
    sila join bloglist kiera:
    http://sayebuatblogini.blogspot.com/2012/01/bloglist-monster-rawr.html

    BalasPadam
  2. haha.. teringat zaman skolah rndah dulu..

    BalasPadam
  3. zaman skang bebudak da tak main ni...diorg nk ipad...

    BalasPadam
  4. @nohisme
    jangan cakap camtu!
    anak2 akak suka permainan ni, diaorg jiwa tradisional tau..

    BalasPadam
  5. xpnh main pon

    adik iffh nk ipad hehe

    BalasPadam
  6. haah, yelah.. lely pernah ada n men dulu..

    eh kl ada skrg sure beli,
    kl ni beli tuk anak plak.. heheheh

    BalasPadam
  7. rindunya....pernah main buat corak2 masa sek.rendah dulu hahahaha kretip idea org yg cipta tu

    BalasPadam
  8. assalamualaikum mas...mmg best benda ni suka kalau boleh buat mcm2 corak...:)

    BalasPadam
  9. akakkkkk rara selalu bli.hehehe =)

    BalasPadam
  10. NEXT TOP BLOGGER 1 AKAN BERMULA
    12 TENGAH MALAM INI (12/01/2012)
    NANTIKAN KEMUNCULANNYA

    SEBELUM TU MEH LAYAN BACA NI
    http://awieomar.blogspot.com/2011/01/10-filem-terbaik-arahan-allahyarham-tan.html

    BalasPadam
  11. hehe tak penah tengok pun.. permainan ke tu?

    BalasPadam
  12. PERINGATAN UNTUK PESERTA NEXT TOP BLOGGER 1
    http://awieomar.blogspot.com/2011/04/next-top-blogger-1-episod-1.html

    BalasPadam
  13. tiba2 datang pulak rindu nak main benda alah ni.. heheheh

    BalasPadam
  14. dulu time kat sekolah selalu beli ni.. habis buku buku sekolah penuh dgn corak2 hahaha

    BalasPadam
  15. weeeee
    suke niii
    punyelah dok main mende alah ni dulu
    hehehehehe

    BalasPadam
  16. Rindunya nak balik ke zaman dulu dulu. Takde fikir masalah,hehee :P

    BalasPadam
  17. cantiknya ! dulu zaman sekolah, salu ada prg dtg promte pembaris macam ni kt budak sekolah. hehe :)

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com