terkini dan sensasi

Rabu, 18 Januari 2012

Wordless Wednesday [56]

Assalamualaikum...(^ ^)

Sebelum 5S bermula. Meriah je dinding tu, hehehee!


Bila 5S bakal dilaksanakan, semua terpaksa dibuang.


Keberkesanan 5S ni tak pasti menjadi ke tak, susah jugak nak dilaksanakan.

11 ulasan:

  1. Nak laksanakan tu tak susah sgt kooooooooott.....

    nak kekalkan tu yang ya amat payah...... huhuhuhuh

    BalasPadam
  2. sama lah ngan JS tak pernah terjadi 5S kt ruang kerja JS..hehe

    BalasPadam
  3. kosong je dinding..
    xsyok..
    hoho

    BalasPadam
  4. semua tempat nak 5s.. masalahnya 5s hanya kekal bila nak sport check je.. lps tu lesap terus..

    BalasPadam
  5. assalamualaikum mas...menuju perubahan yg baik adalah digalakkan...:)

    BalasPadam
  6. cuba je. mesti boleh. :) eh tapi 5s tu apa eh ?

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com