terkini dan sensasi

Rabu, 1 Februari 2012

CNY Photo Contest Petronas

Assalamualaikum...(^ ^)

Mas dah hantar gambar untuk penyertaan CNY Photo Contest anjuran Petronas ni, ini buktinya.



Inilah gambar yang Mas pertaruhkan, tajuk untuk gambar ini ialah A Thousand Of Smiles. Tajuk ini dipilih kerana gambar ini penuh dengan aura tenaga yang mengambarkan kegembiraan dan keceriaan dalam menyambut sesuatu perayaan. 

Ditambah pulak dengan lampu tanglung yang digantung penuh dengan cahaya yang sangat cantik. Ini menunjukkan bahawa kita turut berasa gembira dan boleh tersenyum melihat pelbagai tradisi dan budaya yang diamalkan oleh masyarakat Malaysia dalam menyambut sesuatu perayaan.

Sebab itu seribu senyuman terpancar di wajah 2 wanita yang melihat tanglung.

Mudah je nak sertai contest ni, kalau berminat klik CNY Photo Contest.

12 ulasan:

  1. uncle pakai kamera cap ayam, macam mana...?

    (malu)

    BalasPadam
  2. uncle : ada byk ketagori. camera hp pun boleh. kompek pun buleh.

    Kak Mas: semoga berjaya....tapi kalau dapat lagi sharp cahaya merah lampu tanglung tu mesti lebih menarik.

    (psst : berapa gambar boleh antar kak? saya tak baca syarat2nya sampai habes)

    BalasPadam
  3. @Telor Power
    terima kasih!
    ini gambar dah lama sebenarnya, belum pakai DSLR lagi...

    akak pun tak sure! heheheee
    tapi mungkin boleh kot antar banyak gambar..

    BalasPadam
  4. patut le....pic tu nampak byk noise. xper mlm chap goh meh masih ada. area tmpt saya bermaustatin nie tak dihiasi dgn. lampu2 begitu hanya dihiasi dgn aktivi2 perayaan mereka. huhuhu....

    BalasPadam
  5. @Telor Power
    tulah, akak takde gambar pasal CNY ni... jadi terpaksalah guna gambar lama je!

    BalasPadam
  6. @mamawana
    terima kasih! jomlah join sekali..

    BalasPadam
  7. erkk.. ada gmbar i kena mintak komisen klu menang nih..hahaha.. =))

    BalasPadam
  8. @Cik Sue
    takpelah, glamour sikit!
    insyallah kalau menang...heheheeee

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com