terkini dan sensasi

Rabu, 29 Februari 2012

Demi nombor cantik

Assalamualaikum...(^ ^)


MAS 7

Cantik tak nombor ni? Inilah nombor idaman Mas untuk plat kereta. Tapi kalau nak dapatkan mesti mahal punya, mahu cecah sampai ratusan ribu!

Tapi ada orang yang sanggup habis ratusan ribu demi nombor cantik ni. Janji mereka puas hati dapat yang diidamkan kerana bagi mereka ia umpama satu nombor bertuah. Pagi tadi ada dengar di radio yang nombor plat Wilayah Persekutuan iaitu WWW boleh ditempah mulai 30 April ni. Bagi peminat nombor WWW 1 hingga WWW 10 boleh membuat tempahan nanti, dan harga untuk setiap nombor tersebut sekurang²nya RM10 ribu.

Mahal gila kan? Jadi siapa rasa² berminat dan banyak duit boleh tempah dari sekarang, hehehee!

12 ulasan:

  1. tak berbaloi lah beli number mahal sgt. hehe. tp xpelah, kalau untuk kepuasan. hehe

    BalasPadam
  2. merah molek keto kak.
    heheh.
    blog pun merah.

    BalasPadam
  3. cantik no tu tp mahal. hehehe

    BalasPadam
  4. takde duit nak kuar duit mahal2 semata2 nak beli nombor keta.. hehe

    BalasPadam
  5. dr dorg beli no cntek 2 10ribu, baek bg je duit 2 kat saye..
    leh gak wat bayar d/payment kete baru..
    ekekee

    BalasPadam
  6. uikh..mahal tu..mahu makan juta kalau nombor tu

    BalasPadam
  7. waduhhh mahalnya boleh buat downpayment beli kereta baru tu hehehe

    BalasPadam
  8. assalamualaikum mas...nak tempah nombor cantik mcm ni mmg la mahal tapi yg ada duit rasanya x kisah kot...:)

    BalasPadam
  9. dulu time kecik2 slalu berangan nak beli plat WWE tp takde rezeki sebab skrg study tak abes lg ;)

    BalasPadam
  10. tumpang seronok tengok je mas... aduhai.. kawan kak liza suka no 707. kak liza panggil dia kak maz.. dekat dah nama tu.

    BalasPadam
  11. waahhh... mas peminat warna merah rupanya

    BalasPadam
  12. Rasanye dalam mimpi je le aku beli hehehe

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com