mrs secretary

Selasa, 20 Mac 2012

Akhirnya kami bertemu

Assalamualaikum...(^ ^)


Jangan cemburu kawan²!

Akhirnya dapat juga Mas bertemu dengan Uncle Gedek yang glamour ni. Ingatkan tak dapat jumpa dah sebab Uncle janji kalau sempat dia datang, tapi tak sangka pulak sebelah petang dalam pukul 4 Uncle telefon kata nak jumpa. Apa lagi terus kami pergi ngeteh kat restoran di Anjung. 

Memang seronok dapat jumpa Uncle, orangnya tak seperti yang kita tengok di blog. Bila dah jumpa depan² dia memang seorang yang berbeza, masih hensem dan tak nampak langsung macam orang dah berusia. Suara lagilah, macam pakwe hensem umur 20an, hehehee! Satu lagi Uncle memang pemurah dengan senyuman dan suka gelak.

Sepanjang jumpa tu kami borak² sambil gelak², macam dah lama kenal. Tak percaya, pergi baca kat blog Uncle tu.

Untuk Uncle Gedek..
Seronok jumpa Uncle, lain kali datang Putrajaya kita jumpa lagi ye!

15 ulasan:

  1. assalamualaikum mas...wah bertemu teman blogger yer seronoknya...:)

    BalasPadam
  2. Best la lepak ngan retis... Hheee...

    BalasPadam
  3. tumpang gembira..terjalin satu ukhuwwah..:)

    BalasPadam
  4. mesti rasa seronok kan, untung blogger duduk kat kl ni kan..

    BalasPadam
  5. ok kat sini uncle mmg ada senyum lebih dari blog dia. bila uncle senyum tak la nampak mcm garang spt sebelum2nya kan...kan..

    BalasPadam
  6. alaa Mas, kamu puji berlebih-lebihan... up 90%!

    kamu klaka!

    BalasPadam
  7. Uncle control senyum yaaa.. hehe

    BalasPadam
  8. @-gedek!
    Mas puji ikhlaslah uncle.. benda betul kan? heheheee

    BalasPadam
  9. bila nak jumpa kak liza ni... he..he..

    BalasPadam
  10. @Liza @ Adzriel AB
    bila2 pun boleh kak! akak roger je saya, nanti kita set date... saya pm kat fb akak no phone ye!

    BalasPadam
  11. Uncle sangat hensem kan? kat blog masam je.

    BalasPadam
  12. haa , betul tu. belikan handphone untuk kegunaan yang penting takpe kut ..

    BalasPadam
  13. wah wah..best nya. hehe. uncle gedek nampak sgt sempoi !!

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com