terkini dan sensasi

Selasa, 6 Mac 2012

Kami dah berpisah!

Assalamualaikum...(^ ^)

Boleh tak kalau cakap Mas memang takde jodoh dengan Iphone 4S dan 4. 

Dua² Mas dah pakai dalam masa 2 bulan ni, tapi asyik ada masalah software. Update software, tak sampai seminggu rosak lagi. Mas pernah cerita masalah dengan Iphone dalam entri ini dan ini.

Memang bosanlah dibuatnya, software asyik ada masalah. Terus Mas ambik keputusan untuk pergi ke kedai handphone semula dan buat perhitungan. Setelah perbincangan dan perhitungan dibuat maka pilihan ini dibuat dengan rasa berat hati. Terpaksa jugak berpisah dengan Iphone, paksa dalam rela ni. Tapi nak buat camne, tak larat asyik nak kena update software je.

Jadi taukeh kedai tu ambik semula Iphone 4 dan suruh Mas pilih handphone lain. Tapi tengok pada handphone jugak, ada yang kena tambah duit sikit dan ada yang tak perlu. Pilih punya pilih, maka dengan rasminya hari ini cinta Mas telah beralih arah ke handphone ni.


Haaaaa ambik yang besar terus baru puas hati, tapi serius cakap memang menarik Note ni.

15 ulasan:

  1. sy guna iphone jugak .. alhamdulillah xde masalah =)

    wahhh samsung galaxy notes lah .. sukeeee ..

    BalasPadam
  2. ramainya orang pakai samsung sekarang ni..macam best je..ni yang nak try jugak ni..huhu

    BalasPadam
  3. akhirnya.. berubah arah.. hehehe

    BalasPadam
  4. makin ramai pakai samsung nie.. function pon senang nak paham..

    BalasPadam
  5. Waahhhhhhhhhh .... tajuk entri memang tak hengat... tapi ohh ...perghh pejam celik pejam celik .. hmmm HH tak merasa nak pakai handphone canggih2 ni .. apa yang ada skang ni ok dah ... sony w350i ..hhehehehe

    BalasPadam
  6. assalamualaikum mas...tu dia lg senang amik jer yg lain kan x payah susah2 hati lg...:)

    BalasPadam
  7. galaxy note????!!!!!!

    waaaaaaa.... best nye...nak jugakkkk... :)

    BalasPadam
  8. sng nk brblogging kt mn2.hee

    BalasPadam
  9. puas hati sbb besar...senang lah nak berblog dan ber fb kan..:)

    BalasPadam
  10. notes memang terbaikkk.. memang boleh kalahkan iphone ! hehehe

    BalasPadam
  11. iphone ..hmm rasanya samsung note tu lg best dr iphone ! :) untungnyaaa...aaa. saya nak tapi rasa macam sayang duit. hehe

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com