blog wajib baca

  • Tragedy 'Mama' & 'Papa' - Hi Kanak2 umpama kertas rentang putih. Putih suci dan bermula dari kosong. Since keluar dari perut ibu, mak bapak lah yang wajib pikul tanggungjawab untuk...

entri terbaru dan terkini

Ahad, 11 Mac 2012

Strike Fiesta Bowling Astro 2012

Assalamualaikum...(^ ^)


kami sampai di Sunway Mega Lanes pada jam 9 pagi... masa tu orang memang dah ramai beratur untuk mendaftar! nasib baiklah Mas dah daftar online, jadi tak perlulah beratur... hanya pergi ke kaunter pendaftaran, ambil borang dan isi... seterusnya dapatkan goddies bag dan t-shirt percuma! 


pukul 10 lebih baru permainan bermula... ada 66 pasukan yang mendaftar! jadi terpaksalah main 2 saringan... Mas main di saringan pertama... nasib baiklah main 2 games sahaja! waduh penat jugak main, sampai terkehel pergelangan tangan! mana taknya main tanpa training, macam tulah... jadi performance permainan pun tak berapa memberangsangkan! mata yang dikumpul bawah 120 je... tapi walau bagaimanapun Mas tetap enjoy... memang tak harapkan kemenangan pun, bermain sekadar untuk berhibur! 


dari 66 pasukan tu, hanya 10 pasukan sahaja yang dipilih untuk ke suku akhir... Mas kurang bernasib baik, tak terpilih pun! takpelah janji dapat peluang join fiesta ini pun dah cukup happy... kalau ada tahun depan, cuba lagi! 

sedikit gambar di tournament tersebut...


8 ulasan:

  1. hebatnya akak main bowling..leh lawan ni..sure fiza kalah..heheh

    BalasPadam
  2. gaya2 pro tu ada dah tu...alamak 120 point markah....tak jadi nak ajak main bowling....

    *terasa sgt jauh perbezaan markah.
    * kena train lagi nie

    BalasPadam
  3. anak kak mas ada gaya la main bowling.. yana tak pandai main bowling Y__Y

    BalasPadam
  4. @Azhafizah[フィザ]
    takdelah hebat pun! bolehlah kalau nak main sama2..

    BalasPadam
  5. @Telor Power
    alah, takdelah pro pun! 120 tu sikit je...

    jomlah kalau nak main sama2!

    BalasPadam
  6. @Yana Nanako
    anak akak memang minat, dah training sejak umur 6 tahun lagi..

    BalasPadam
  7. bestnya boleh join
    nk join tp jauh sangat
    patutnya datang buat kb jugak,haha

    xpe kalah pun, yg penting enjoy kan

    BalasPadam

blog ini sekadar berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya... semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa! sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis terlebih dahulu dan dikreditkan ke blog ini... terima kasih dari massaari [dot] com!

Pemilik Blog : Mas Saari
Email : mas7977@gmail.com