terkini dan sensasi

Rabu, 14 Mac 2012

Wordless Wednesday [58]

Assalamualaikum...(^ ^)

Dengar kata ikan² ni dijampi supaya mereka jinak dan tak gigit orang. Nasib baik ikan² tu tak jampi Mas jadi ikan duyung, hehehee!

Kelah Sanctuary di Sabah

16 ulasan:

  1. beraninya tangkap gambar cenggini kalau saya takut dah..hehe geli pun yea ikan byk² tu..

    BalasPadam
  2. waaa, bestnya..never go there even orang sabah..bikin malu ja kn..hehe

    BalasPadam
  3. Mas .. tak geli ker ? hihihi .. kt mana ni?

    BalasPadam
  4. nia tengok pom dah geli banyak ikan kat kaki .. eee

    BalasPadam
  5. @fizafantagirO
    geli gaklah, tapi tahan je!
    kat Ranau, Sabah ni..

    BalasPadam
  6. tak geli ke ? hehe .. kalau gucy , dh lame melompat2 ... haha

    BalasPadam
  7. bestnya kak pergi sini..ikan ikan tu memang jinak eh..takut lak dihurung macam tu.^^

    BalasPadam
  8. @msredcheesecake
    ikan kelah! gulai pun sodap..hehehee

    BalasPadam
  9. assalamualaikum mas...wah bestnya dpt berjinak2 ngan ikan tu..:)

    BalasPadam
  10. @-gedek!
    mula2 geli jugaklah... tapi lama2 ok je!

    BalasPadam
  11. geramnyerrrr....goreng pun sodap...insyaAllah atok nak poie ke sana 1 ari nanti...

    BalasPadam
  12. rase relax je tengok dan pegang ikan2 tu

    BalasPadam
  13. kalau namee..dah jerit dah !!! hahah

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com