blog wajib baca

  • Tragedy 'Mama' & 'Papa' - Hi Kanak2 umpama kertas rentang putih. Putih suci dan bermula dari kosong. Since keluar dari perut ibu, mak bapak lah yang wajib pikul tanggungjawab untuk...

entri terbaru dan terkini

Selasa, 10 April 2012

janji update

Assalamualaikum...(^ ^)


makin terabai dah blog ni... masa update pun dah tak tentu hala! kalau dulu pagi mesti ada satu entri pastu sebelah petang pulak satu entri... kalau ada idea malam pun ada entri!

tapi sekarang update ikut mood... pastu para pembaca pun dah semakin kurang... komen kat entri pun dah tak sampai 10 pun... mungkin pembaca dah bosan sebab Mas lambat update dan cerita pun tak berapa nak best je... sedih jugak rasanya! tapi takpelah, akan cuba cari semula mood berblog itu...

tapi itulah senario berblog kan? ada masa kita dapat idea yang mencurah-curah dan berpusu-pusu pembaca datang ke blog kita... tapi ada jugak masanya idea itu kering kontang dan nak dapat seorang pembaca pun susah... cuma Mas tak kisah sangat semua tu, janji update!

13 ulasan:

  1. Happy blogging!ym ni pn curi2 masa jer.huhu.alahai....

    BalasPadam
  2. biasalah tu mas..kalau tak mampu tak boleh buat apa..cuba je untuk update yea..

    BalasPadam
  3. Ermmm tula jni updte

    bw pon xde

    BalasPadam
  4. hehe..tu lah janji update..kalau takde idea tu,susah bebeno nak update kan..so blogwalking je la.kotlah ade idea lepas tu.

    BalasPadam
  5. kadang2 kena rehat kak, kena rehat...

    BalasPadam
  6. samalah kita, update pun tak tentu hala dah nie

    BalasPadam
  7. sama la kita..
    update pun ikut dan je..
    kalau sempat update..kalau tak,senyap la jawab nya..
    uv jangan cakap la..
    sehari paling banyak 7-8 ratus je..
    be pun tak bergerak2 amaun nye..
    nuffnang pun dah bosan kot dengan blog saya tu..
    hahahah

    BalasPadam
  8. kekadang tu kan, wan tak tahu nak update apa.

    berapa visitors kak mas per day?

    BalasPadam
  9. saya pong sama kak
    kalo putus ase
    kembali semula kpd matlamat kenapa berblog
    hehehehehe

    BalasPadam
  10. assalamualaikum mas....hapi berblogging selalu yer...:)

    BalasPadam
  11. betul kak. kena update. saya sedih sbb tak sempat update.:( sighhh. kalau ikut hati ni, nak je update harian. :)

    BalasPadam

blog ini sekadar berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya... semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa! sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis terlebih dahulu dan dikreditkan ke blog ini... terima kasih dari massaari [dot] com!

Pemilik Blog : Mas Saari
Email : mas7977@gmail.com