terkini dan sensasi

Khamis, 5 April 2012

Selagi termampu

Assalamualaikum...(^ ^)


Selagi termampu Mas akan cuba update blog setiap hari, walaupun sekarang memang idea dah kering kontang. Entah kemana dia menghilang pun tak tahu.

Pastu mood berblog pun dah makin kurang, kadang² terasa malas nak buka blog. Tak pun kadang² buka je pastu biarkan begitu sahaja. Sekarang hanya mampu update 2 entri sehari, itu pun berpinar² kepala otak fikir idea.

Tapi kalau tak update rasa lain macam pulak, rasa macam hampakan pembaca bila mereka masuk blog kita takde entri baru. Jadi mesti cuba jugak update.

Dah sampai masa ke blog ini ditutup dan hanya tinggal kenangan, mungkinkah atau mungkin tidak?

8 ulasan:

  1. xmo update, jenguk2 blog kawan2 pon okay daaa...
    hehe

    BalasPadam
  2. Banyakkan berjalan-jalan ke blog ary^^
    Mana tau.. Tetiba idea datang mencurah-curah^^
    Tak pernah nampak kak mas kat blog ary..
    Kecik aty mak,nyah~~
    Huhuhu

    BalasPadam
  3. pernah terasa nak stop terus dulu tapi hubby slalu suka push buat entry huhu..dia kata tu kenangan..
    gigih jugak la kite pun kak mas ;)

    kak mas jgn la stop..teruskan ya! semangat!

    BalasPadam
  4. kehkehkeh apa yg hendak diraukan kak. saya pun siap sampai lebih seminggu tuk update. maklum lah
    bz ngan kerja dan juga fitness persiapan ke gunung.

    BalasPadam
    Balasan
    1. mungkin kamu tak terlalu memikirkan blog sbb tu tak risau..
      macam akak rasa macam hampakan pembaca je kalau tak update!

      Padam
  5. em kalau ikutkan hati, saya rasa nak update harian tapi saya salu takde masa. malam jela time saya karang entry. hehe :)

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com