blog wajib baca

  • Sebak Pulak Hati Ni. :( - Hi.. Raya zaman dulu and sekarang tak sama tapi konsep raya nya sama. Konsep nya bila raya lah sanak saudara berkumpul. Kalau nak tunggu hari biasa, jangan...

entri terbaru dan terkini

Ahad, 27 Januari 2013

Nur Airis Arissa : 2 bulan

Assalamualaikum...(^ ^)

24/1/13 genap umur Airis 2 bulan.. alhamdulilah, dia membesar dengan sihat..

perkembangan Airis bila dah masuk 2 bulan ni, berat dia dah 4.9 kg dan tinggi 57 cm.. memang semangat badan dia.. lenguhlah tangan kalau dukung dia lama-lama.. kalau setiap kali pangku dia masa tidur memang naik kebaslah tangan mama.. hehehee!

pastu dia dah pandai mengiring sendiri.. setiap kali letak atas tilam mesti automatik dia ngiringkan badan.. pastu nak cuba masukkan tangan dalam mulut.. kalau tak dapat mulalah nak menangis.. geram mama tengok.. kihkihkih!

dan yang paling Mas seronok walaupun dah masuk umur 2 bulan Airis masih menyusu badan sepenuhnya.. alhamdulillah, production susu sangat memberangsangkan.. moga ada rezeki Airis sehingga dia besar!

dipersembahkan beberapa gambar terkini Airis untuk tatapan semua..








2 ulasan:

  1. byk nyer headband airis... suma nyer matching ngn baju. comel :)

    BalasPadam
  2. assalamualaikum mas...dah keluar pun si comel ni yer...:)

    BalasPadam

blog ini sekadar berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya... semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa! sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis terlebih dahulu dan dikreditkan ke blog ini... terima kasih dari massaari [dot] com!

Pemilik Blog : Mas Saari
Email : mas7977@gmail.com