mrs secretary

Ahad, 17 Februari 2013

Abang Arfan pulak yang lebih

Assalamualaikum...(^ ^)


Tengoklah tu, abang Arfan pulak yang lebih² main kat playmat adik.

Masa dia baby dulu mana Mas pernah beli benda camni, sebab itulah teruja terlebih nak main. Ini pun pinjam adik punya sebab baby dia dah besar. Mula nak beli jugak tapi dah adik punya ada pinjam je, buat apa membazir.

Lucu pun ada bila tengok si abang sibuk nak main, Mas biarkan je. Biar dia merasa sebab masa baby tak merasa mainan camni. Siap cakap camni lagi, "Kenapa masa Arfan baby mama tak beli tempat mainan camni, bestlah!" Nak tergelak pun ada, hehehee!

2 ulasan:

  1. hahaha...
    main la..
    tengok sampai bila dia nak main benda tu..
    ahahah

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com