terkini dan sensasi

Isnin, 4 Februari 2013

Alunan ayat² suci Al-Quran

Assalamualaikum...(^ ^)

Sejak dari dalam perut memang Mas selalu dengarkan alunan ayat² suci Al-Quran pada Airis. Jadi sekarang setiap kali nak tidur bila malam mesti kena pasang, bila dengar baru dia tidur dengan lena. Kalau dia tidur lepas Maghrib memang lena sampai ke pagi. Takde mengamuk pun tengah malam, hanya merengek nak menyusu je.

Lagi satu Airis ni kalau dah ngantuk sangat mesti dia mengamuk nak tidur.. jadi nak redakan amukan dia Mas pasang ayat² suci Al-Quran, terus automatik dia reda dan lena.

Ayat² Al-Quran tu Mas pasang dari Samsung Note melalui aplikasi iQuran. Itulah gunanya ada handphone canggih, bukan sekadar untuk online je!


Tengoklah, lena ditemani alunan ayat² suci Al-Quran. Lega mama tengok!

4 ulasan:

  1. Alhamdulillahh. Semoga jadi anak yang baik...

    BalasPadam
  2. Kak Mas, baguslah dari kecik dah biasakan hehe

    BalasPadam
  3. Boolatnya dia....! Gerammmm....!!!

    Sama la mcm anak buah sy...klau dia tdo...msti kena pasang ayat2 bacaan al quran....mmg lena tdonya....

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com