terkini dan sensasi

Isnin, 25 Februari 2013

Gila Instagram

Assalamualaikum...(^ ^)

Baru dapat update lagi, siang tadi satu je entri sebab internet sangat lembab. Nak update satu entri pun makan masa 2 jam, mungkin sebab hujan lebat kot?


Malam ni Mas nak cerita pasal gila Instagram. Pasti semua orang dah tau pasal Instagram, kat situ kita boleh kongsi pelbagai gambar tentang diri kita dan apa yang menarik bagi kita. Mas mula ikut Instagram masa bulan puasa tahun lepas, masa tu terpengaruh dengan member yang asyik dok kongsi gambar Instagram dia di Facebook. Jadi Mas cubalah download aplikasi Instagram ni, menarik!


Masa Mas malas berblog dulu memang hari² upload gambar kat Instagram, pelbagai jenis gambar Mas kongsikan. Masa selamat lahirkan Airis pun kat Instagram dulu Mas kongsikan berita gembira tu. Yang seronoknya gambar di Instagram ni boleh kita kongsikan di Facebook dan Twitter..

Kawan² yang ada instagram boleh follow Mas di www.instagram.com/mas7977

6 ulasan:

  1. kita pun sama gila instagram sangat2. since instagram on! kita memang dah lama tunggu! :)

    BalasPadam
  2. Kita punnnn. Tgh giler instagrammmm. Hihi

    BalasPadam
  3. tak reti la nak berinstagram ni..huhu

    BalasPadam
  4. assalamualaikum mas...yer la mama pun baru2 ini jer tahu tu yg asyik gambar letakkn kat instagram...:)

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com