terkini dan sensasi

Isnin, 18 Februari 2013

Semua di hujung jari

Assalamualaikum...(^ ^)


Sekarang teknologi semakin canggih dengan adanya smartphone. Jadi semua perkara boleh dilakukan dengan hanya di hujung jari sahaja, terutamanya melayari internet.

Mas pun tak ketinggalan menggunakan kemudahan smartphone ni. Kalau dulu nak update blog atau layari Facebook dan Twitter pasti akan gunakan laptop, nak pergi sana sini angkutlah laptop sekali.

Tapi sekarang tak lagi sejak ada Galaxy Note. Update blog ke, Facebook ke, Twitter ke atau Instagram ke, semuanya di hujung jari. Cepat dan mudah, boleh layari bila² masa dan dimana sahaja.

Sekarang ni update blog sambil baring atas tilam dan menemani si kecik Airis tidur, mudah kan?


11 ulasan:

  1. wah bestnya..convenience kan...=D

    BalasPadam
  2. btol..zaman skang senang...semua nye online..
    so apekata kite manfaat kan teknology yg dah ada..
    kite rgenerate extra income..nak tak?heehe

    BalasPadam
  3. Betul tuuu. Update belog pakai hp jeakannn. Hihi. Hp kita samaaa♥

    BalasPadam
  4. X de note....pkai tablet je.....smbil bring ata katil...smbil bw....hehe....

    BalasPadam
  5. sis sy mmg dlm proses nk beli note 2,sbb nk lukis doodle utk blog ngehh ^^

    ingat dlm tengah thn ni.tp ada yg kata note 2 mcm byk mslhlah,tp sy rs kalau beli kat samsung center mesti okkan.melainkan klu beli kt kedai2 atau terbeli made in china tu yg sering rsk.then diorg kata customer svcs samsung teruk,x friendly mcm apple.ntahlah.

    kalau sis free blh x buat sdkt tips bg yg sdg dlm proses nk beli note 2(sayalah tu) cr pemilihan nk beli kt mana,harga dll.sbb note 2 bkn setakat 2,3 rts...takut tertipu beli nnt.boleh ye...tqvm :)

    BalasPadam
  6. betul2x. tapi saya jarang update blog guna henpon. sebab screen henpon kecik dan keypad pon kecik. asyik typo memanjang sebab jari saya gemok2. hehehe :)

    BalasPadam
  7. rara pon kalau kt umah mmg update pakai note je.malas nk bukak lappy dh.hehe

    BalasPadam
  8. betul la..dulu nak pi mana2 usung laptop..macam pelik la..heheh..sekarang bawak tab je..lebih mudah..:)

    BalasPadam
  9. SALAM MAS..

    NAK TANYA KLU UPDATE BLOG DEKAT GALAXCY NOTE TU GUNA APPLICATION APA YEA?

    BalasPadam
    Balasan
    1. guna apps blogger droid..
      tp saya selalu update mcm biasa dari blogspot..

      Padam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com