terkini dan sensasi

Ahad, 31 Mac 2013

Tayang muka


Assalamualaikum...(^ ^)


Tengok tak rancangan Primadona setiap Jumaat. Mas suka jugak tengok sebab kadang² topik yang dibincangkan menarik dan banyak info berguna yang disampaikan.

Tapi yang tak tahan tengok pengacara²nya, seolah² tayang muka untuk tarik hati ramai penonton. Dengan baju ketatnya, make up tebalnya, menonjol dan tertonjol apa yang tak sepatutnya ditunjukkan.

Harap rating rancangan ni naik sebab topik yang menarik bukannya sebab nak tengok pengacara² dok tayang muka je!

7 ulasan:

  1. tapi dengar cerita, show ni rating tak kebaboom sangat. namee rasa pengacara ramai sgt. serious rasa mcm eh ramainya yg nak cakap. hehe

    BalasPadam
  2. assalamualaikum mas..betul2 tu biar la rancangan itu naik rankingnya sbb topik yg baik ada disediakan di dalam rancangan ini...;)

    BalasPadam
  3. Kadang je nengok sebab rimas nengok pengacara yang ramai..

    BalasPadam
  4. salam..singgah pagi
    tak pernah tengok pun..hehe

    BalasPadam
  5. tak pernah tengok..saya kalau rancangan yang riuh macam pasar ni tak suka nak tengok..hahah

    BalasPadam
  6. paling xminta dgn rozita che wan n erra,baju selalu over.

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com