mrs secretary

Rabu, 20 Mac 2013

Wordless Wednesday [68]

Assalamualaikum...(^ ^)

Kejadian semalam.

Mas pergi dapur, pastu masuk bilik semula Airis dah meniarap sendiri. Permulaan yang positif sayang!


9 ulasan:

  1. wah masa ni mmg best tau tgk baby dh pandai meniarap.kena hati2 brg2 kecil kt lantai,takut dia excited tgk n mskkan dlm mulut lak huhu....

    BalasPadam
  2. langkah pembelajaran berjalan kini bermula dari meniarap

    BalasPadam
  3. wahhhh cepatnya.chaiyok2 syg.

    BalasPadam
  4. anak saya ni dah dekat seminggu dok angkat2 ponggong tapi merangkak nye tak jugak..geram betul..bila dia malas suruh dukung je la..

    BalasPadam
  5. comelnya dia...hehe.:) cepatnya dia...

    BalasPadam
  6. go airis go..yakin boleh hehehe..budak suka senyum ni..cepat betul dia :)

    BalasPadam
  7. semangat airis nak mulakan gerak baru.

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com