terkini dan sensasi

Rabu, 19 Jun 2013

Wordless Wednesday [71]

Assalamualaikum...(^ ^)

Begitu banyak mainan yang mama beli, remote jugak jadi pilihan untuk dimain!


6 ulasan:

  1. Mikhail pun suka main remote astro.satu lg main senduk masik.hehe

    BalasPadam
  2. assalamualaikum mas..budak2 mmg mcm tu mainan die x nak dimainnya benda yg lain yg disukainya...;)

    BalasPadam
  3. sama lah tu siarryan pun suka remote..bila ambil balik merajuk..menaggis-menaggis

    BalasPadam
  4. baby zaman skang suka remote! pelik plak ! hehe

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com