terkini dan sensasi

Isnin, 1 Julai 2013

Masih menyengat

Assalamualaikum...(^ ^)



Kemenangan semalam!

Tak sangka pulak masih menyengat walaupun dah setahun tak pegang bola bowling, main semalam pun tanpa ada latihan langsung!

Tapi alhamdulillah, masih ada rezeki untuk bawa pulang hadiah kemenangan. Walaupun terpaksa gilir² dengan husband dukung Airis yang meragam nak tidur tapi masih boleh dapat markah terbaik!

Itulah, siapa kata ada baby tak boleh beraksi menyengat kan? Hehehee!

7 ulasan:

  1. assalamualaikum mas...tahniah2 yer...:)

    BalasPadam
  2. tahniah...
    bertul2 hebat nih..
    tak yah traning pun boleh menang..:)

    BalasPadam
  3. Lamanya tak main bowling. Rindu pulak. :)

    BalasPadam
  4. tahniah hebat mas....kak ita pun pernah kena mcm ne juga...sakit tangan sampai sekarang...bukan reti baling..tu yg sakit dah setahun lebih dah rasanya...

    BalasPadam
  5. wahh saya kena blaja dengan akak ni. main bowling xreti langsung. hehe

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com