terkini dan sensasi

Sabtu, 31 Ogos 2013

Cerita bergambar [2]

Assalamualaikum...(^ ^)

Lama dah tak buat entri cerita bergambar. Dalam entri pertama tu ada janji setiap hari Jumaat nak buat entri camni, santai² di hari Jumaat konon. Tapi akhirnya ke laut, dah berapa lama tak buat. Jadi hari Sabtu ni nak buatlah, mari layan cerita bergambar Mas untuk kali ni.

1. Rindunya nak pergi Cameron Highlands lagi, seronok! Terutamanya pergi Kea Farm, macam² ada dan murah². Sayur murah, buah murah, barang cenderamata murah, kaktus murah dan yang paling seronok dapat makan strawberi celup coklat yang murah. Nanti nak pergi lagi.



2. Inilah handbag raya kita, hehehee! Baru hari ni nak tayang padahal dah lama beli dah. Takdelah beli yang jenama mahal sangat, Alfio Raldo je. Masa beli ni guna nombor ahli kawan adik, jadi dapatlah diskaun 30%. Asalnya nak pilih warna merah tapi disebabkan beg merah dah banyak kena pilih warna pink pulak. Comel tak beg kita? 



3. Sadis sangat sebab headband cantik yang mama beli banyak² ni jadi penghuni almari je. Masa Airis masih baby memang seronok tengok dia pakai headband, terletak je kat kepala dan comel. Tapi bila dia dah makin besar dan pandai tarik², headband itu hanya bertahan di kepala selama beberapa minit sahaja. 1 minit pun tak sampai!



4. Husband tengah setting kamera untuk outdoor photoshoot sempena anniversary kami semalam. Dah lama tak outdoor photoshoot jadi kali ni teruja nak buat, lagipun anniversary kan? Biasanya kalau photoshoot ni memang kami buat sendiri, takdelah nak upah jurugambar khas pun. Lagi pun ada DSLR sendiri, jadi guna je. Dapat jimat bajet. Gambar photoshoot sebenar nanti Mas update entrinya.



5. Bila dah semakin besar dan lasak, memang susah sikit nak ambil gambar si kecik ni. Ini pun puas panggil dia untuk pandang kamera, muka pun macam tak rela je kena duduk atas batu tu. Hehehee!


3 ulasan:

  1. comel handbag k.mas!!!!! berkenan kite tgk.. hikhik

    BalasPadam
  2. wahh kak..handbag tu buat fiza jeles ni..pink gitu! bestnya selfphotog..senang kan.

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com