mrs secretary

Rabu, 18 September 2013

Berkursus sambil makan angin

Assalamualaikum...(^ ^)


Sekarang Mas dalam perjalanan ke jeti Lumut.

Mas akan berkursus di Teluk Dalam Resort, Pulau Pangkor mulai hari ini hingga Jumaat. Kursus kali ni semua kena ikut sebab Airis masih menyusu badan, jadi dapat berkursus sambil makan angin.

Anak² pun terpaksalah tak hadir ke sekolah 3 hari. Nak buat camne kan, stok susu Airis pun takde kalau nak tinggal dia dengan abahnya. Jadi bawa jugaklah!

Lagi pun dapat anak² berjalan. Cuti sekolah yang lepas tak pergi mana, jadi memang seronok diaorang. Nanti Mas update cerita kat sana.

9 ulasan:

  1. 1 fam ke g kak.wahhh best tu.kalau weekend leh kita jumpa

    BalasPadam
  2. Pangkor bestnya... Sambil menyelam sambil minum air. 3 hari je pun ponteng...hehehee...

    BalasPadam
  3. Hai dear..bestlah blog awk..penuh warna warni kehidupan..jemputla ke blog saya dan kita bertukar-tukar link pulak..:)


    http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. fyzz pun pernah meeting pengurusan kt pangkor..not bad..best gak..:)

    BalasPadam
  5. seronok jalan jalan dengan family sekali kan..kalau sorang sorang nanti dok terfikir anak kat rumah je.

    BalasPadam
  6. wahhh...bestnya...sambil khusus leh jalan2..heee

    BalasPadam
  7. assalamualaikum mas...wah seronoknya sambil berkursus makan angin sekali...:)

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com