terkini dan sensasi

Khamis, 5 September 2013

Photoshoot anniversary

Assalamualaikum...(^ ^)

Masa anniversary Mas pada 30 Ogos hari tu adalah rancang nak buat outdoor photoshoot. Bukan apa, dah lama sangat tak ambil gambar 1 keluarga kat luar. Memandangkan masa tu hari kerja, jadi Mas cadang nak buat lepas waktu kerja di Putrajaya.

Tapi keadaan tak mengizinkan sebab hujan lebat di Putrajaya, terpaksalah batalkan niat nak buat kat sana. Jadi kami pergi kat jalan menghala ke KLIA nun. Kat situ boleh tengok kapalterbang mendarat dan adalah tasik sikit kat situ, cantik jugalah. Jadilah untuk photoshoot syok² sendiri kan, hehehee!

Mas tak nak celoteh panjang, jom tengok gambar yang ada. Gambar ada sikit je sebab masa tu hari dah nak hujan, jadi kena cepat².




Suka gambar ni, family yang sempurna gitu

Tengok Airis tu, dia dah bosan

Dia dah nangis dah


Nangis dah!

Kakak dan abang


8 ulasan:

  1. happy anniversary.. lebih kurang anniv sy gak

    BalasPadam
  2. bestnye photoshoot! tumpang happy untuk akak n family :)

    BalasPadam
  3. hepi anniversary my dear...moga berkekalan hingga hujung nyawa ye

    BalasPadam
  4. assalamualaikum mas...sweetnya...;)

    BalasPadam
  5. alahai what a lovely family..sama ngan fyzz la..3 anak..sorang boboi n 2 gegirls..

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com