terkini dan sensasi

Selasa, 26 November 2013

Airis 1st birthday celebration

Assalamualaikum...(^ ^)

Semalam baru berkesempatan sambut birthday Airis. Lagi pun semalam dah gaji jadi barulah ada rezeki nak buat.


Selepas Mas selesai temujanji di hospital dan selesai urusan injection Airis untuk 1 tahun barulah kami gerak ke Cyberjaya. Teringin nak makan Nasi Arab jadi kami rancang nak sambut kat sana. Order Nasi Arab, beli kek kat Secret Recipe pastu raikan dia. Lepas kenyang makan Nasi Arab kami nyanyi lagu happy birthday untuk Airis. Pastu tiup lilin, potong kek dan menikmati Rasberry Cheese Chocolate Cake yang super duper sedap tu!

Mas memang suka buat sambutan yang ringkas, senang. Janji anak² gembira! Airis pun seronok sangat dapat potong kek dan rasa sikit kek.




5 ulasan:

  1. Budak2 kalo dapat potong kek dah hepi dah diaorg kan. Hehe

    BalasPadam
  2. airis yg pilih ke mama yg pilih kek tu.kikikiki~

    BalasPadam
  3. assalamualaikum mas....hepi belated day utk airis yer...:)

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com