terkini dan sensasi

Rabu, 27 November 2013

Wordless Wednesday [76]

Assalamualaikum...(^ ^)

Alalalalaa si manja mama ni. Sekarang nak makan macam baby pulak, sambil baring.

Ngada sangat dia


8 ulasan:

  1. ala...
    comeynyer dia makan...

    BalasPadam
  2. Airis ingat dia baby lagi tu..memang comel :)

    BalasPadam
  3. Alololo... comel lagi manja.....

    BalasPadam
  4. wahhh...mcm sedap jer nampak bubur tue...comel saje...

    BalasPadam
  5. amboi mamam sambil baring.baby sgt ni.babap montot sket.

    BalasPadam
  6. assalamualaikum mas...wah sedapnya die makan...:)

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com