terkini dan sensasi

Jumaat, 13 Mac 2015

Matta Fair 2015

Assalamualaikum...(^ ^)


Wahhh menarik ni

Kebetulan Mas memang ada merancang nak pergi bercuti lepas Atikah habis peperiksaan UPSR nanti, cadangnya nak pergi ke Terengganu. Kita melancong dalam Malaysia jelah, banyak jugak tempat menarik yang boleh dilawati.

Jadi sempena Matta Fair 2015 yang bermula hari ini bolehlah cari pakej pelancongan yang berpatutan. Lagi pun Mas memang tak pernah pergi Matta Fair, boleh ajak husband hujung minggu ni! 

Kawan² yang dah merancang nak cuti² Malaysia tu, jom sama² terjah Matta Fair 2015. Pasti anda puashati dengan pelbagai pakej pelancongan yang ditawarkan.

1 ulasan:

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com