terkini dan sensasi

Selasa, 7 April 2015

Tudung Adijuma

Assalamualaikum...(^ ^)


Pertama kali beli tudung Adijuma. Tak terfikir pun nak beli tapi masa Hijabey 2015 yang lepas tergerak hati nak ke booth Adijuma. Sekali tengok cantik² pulak tudungnya, apalagi terus beli 3 helai.

Tudung AJ ni ialah tudung bawal, corak² dia memang cantik dan eksklusif. Kain pun senang gosok dan mudah dibentuk. Macam² fesyen kita boleh gayakan, ikut keselesaan masing²!

Nak lipat bentuk tiga segi dan pakai macam tudung bawal biasa pun cantik, nak gayakan seperti shawl pun boleh. Kalau Mas lebih suka gayakan seperti shawl sebab nampak cantik sikit. Lagi pun bidang tudung ni besar, jadi sangat cantik dan sesuai digayakan seperti shawl. 

Gambar Mas pakai tudung AJ, comel tak?



3 ulasan:

  1. Cantik!!! Tudung bercorak yg sangat feminine, sesuai dipakai kemana saja even ke office. :)

    BalasPadam
  2. aduh.. kita ngah hunting tdg yg sunflower tuh.. design tuh yg buat me jadi terjebak ngan AJ nih.. hehe

    cumilnya mas pakai.. kena kerja keras hunting sunflower nih..

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com