mrs secretary

Isnin, 4 Mei 2015

My birthday celebration

Assalamualaikum...(^ ^)


Dah 36 tahun umur jadi tak perlulah raikan lebih² sangat kan? Memadailah hanya dengan beli kek dan makan bersama husband dan anak². Sebenarnya lebih nak gembirakan hati anak² je.

2 Mei tu Mas beli kek dan pergi ke Taman Beijing Putrajaya. Buat sambutan ringkas je kat sana, sambil tu anak² seronok dapat main kat taman. Kek pilihan tentulah beli kat Bakers Cottagge. Suka kek diaorang, semuanya sedap². Inilah kek yang jadi pilihan Mas, Hazelnut Cake. Sedap!


Memang Mas suka ringkas camni, lagipun dah berumur kan? Tak perlulah nak havoc sangat, janji dapat raikan bersama keluarga pun dah cukup bermakna dan satu kenangan indah. 

Doa Mas moga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki, amin!





3 ulasan:


  1. Happy bday kak mas, smg d berkati dunia akhirat :)

    BalasPadam
  2. Sweetnya celebrations macam ni..Btw, Happy Birthday Kak Mas

    BalasPadam
  3. Happy belated birthday! bestnye dpat sebijik kek haaa....

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com