terkini dan sensasi

Selasa, 5 Mei 2015

Taman Beijing Putrajaya

Assalamualaikum...(^ ^)


Cantik kan?
Umpama berada di Beijing yang sebenar je. 

Dah lama baca di blog kawan² pasal Taman Beijing Putrajaya ni. Jadi hari Sabtu lepas Mas ajak husband dan anak² ke sana untuk raikan birthday Mas.

Taman ini sebenarnya dibina sempena Pesta Floria yang diadakan setiap tahun di Putrajaya. Nama sebenar taman ini ialah Taman Persahabatan Malaysia-China. Dibuka kepada orang awan yang ingin beriadah ke sini. Tamannya memang sangat cantik, umpama betul² berada di Beijing..


Selain beriadah bersama keluarga, boleh jugak jadikan lokasi untuk photoshoot. Cantik, umpama photoshoot di Beijing. Pasti ianya akan jadi lokasi photoshoot anniversary tahun ni.

Jom nikmati keindahan Taman Beijing!











7 ulasan:

  1. cantik nya tempat nie....hehehe..ila pun baru tahu nie kat putrajaya =)

    BalasPadam
  2. macam best je akak taman ni. nak ajak lah family pergi sini..

    BalasPadam
  3. macam best ja.. lama tak pi putrajaya ni

    BalasPadam
  4. wah, ada rupanya tempat yg secantik ini kat Putrajaya. Kene pergi ni. hikhik

    BalasPadam
  5. Photoshoot kat sini pun cantek kan..memang macam Beijing gitu

    BalasPadam
  6. assalamualaikum mas...cantik n menerik la tempat ni ...lama dah x turun putrajaya ni...:)

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com