terkini dan sensasi

Selasa, 9 Jun 2015

Giveaway Mega Raya by Azhafizah.com

Assalamualaikum...(^ ^)

Lamanya tak sertai dalam giveaway ni. Dedulu masa awal berblog memang rajin sertai giveaway, seronok tengok hadiah yang menarik. Kalau menang memang satu bonus!

Sekarang nak cuba nasib dalam Giveaway Mega Raya by Azhafizah.com ni. Hadiah yang ditawarkan memang menarik. Cara nak sertai pun mudah dan senang. Tapi jangan lupa ikut syarat yang ditetapkan, kalau tidak disqualified.

GIVEAWAY MEGA RAYA BY AZHAFIZAH.COM
syarat-syarat penyertaan

1. Buat entry giveaway bertajuk "Giveaway Mega Raya by Azhafizah.com"

2. Letak banner giveaway dan linkkan ke entri ini

3. Follow Blog

4. Follow Instagram

5. Like Fanpage

6. Share Promo Sales

7. Masukkan link blog www.azhafizah.com di dalam bloglist bagi update terkini giveaway

8. Publish entri dan tinggalkan link di komen

Giveaway berlangsung selama 3 minggu 3 hari
2 Jun 2015 (12.00am) - 26 June 2015 (11.59pm)

Cepat sertai sekarang. 13 pemenang dicari untuk Giveaway Mega Raya ini!

9 ulasan:

  1. singgah dr segmen yg sama ;)

    http://mammadanish.blogspot.com/2015/06/giveaway-mega-raya-by-azhafizahcom.html

    BalasPadam
  2. Salam Ramadan dan selamat berpuasa. Good luck saya pun join segmen yang sama http://travellogdin.blogspot.com/2015/06/giveaway-mega-raya-by-azhafizahcom.html

    BalasPadam
  3. Hai...

    Terima kasih sudi sertai Giveaway Mega Raya by Azhafizah.com

    Sila semak senarai nama.
    http://www.azhafizah.com/2015/06/senarai-nama-giveaway-mega-raya-by.html
    Jika tiada boleh beritahu ye.

    Keputusan akan diumumkan pada 29 Jun, 12:00pm.

    BalasPadam
  4. Segmen dah tamat , Semoga berjaya !

    http://theathra.blogspot.com/2015/06/giveaway-mega-raya-by-azhafizahcom.html

    BalasPadam
  5. Singgah dari segmen yang sama...goodluck :) http://seindahcerita.blogspot.com/2015/06/giveaway-mega-raya-by-azhafizahcom.html

    BalasPadam
  6. Tahniah!!!
    Anda salah seorang pemenang.

    Check keputusan di sini dan sila terus redeem hadiah ye.
    http://www.azhafizah.com/2015/06/pemenang-giveaway-mega-raya-by.html

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com