Terkini dan Sensasi

Rabu, 8 Julai 2015

Mood RAYA : Deko raya di pejabat

Assalamualaikum...(^ ^)

Lebih kurang 8 hari lagi nak raya, mesti semua dah sibuk buat persiapan raya kan. Mood raya pun mesti dah 90%. Tapi walaupun tak sabar nak raya, jangan lupa perbanyakkan amal ibadat kita di malam² terakhir Ramadhan. Moga kita beroleh ganjaran pahala yang berganda, baru lebih bermakna raya tahun ni.

Di pejabat Mas bila nak raya memang selalu meriah. Nak ambil mood rayalah katakan. Tengoklah, kreatif mereka dok menghias pejabat, lip lap lip lap lampu.


Seronok bila tengok camni, nampak ceria je. Bukanlah kita nak berlebih² atau terlampau seronok nak raya, tapi lebih kepada nak memeriahkan suasana. Dapat jugak wujudkan suasana harmoni di kalangan rakan sepejabat.


3 ulasan:

  1. Wahh rajinnya hias pejabat .. :)

    BalasPadam
  2. meriah deco raya. mood raya is ON

    BalasPadam
  3. memang trend kan sekarang... hiasan daripada origami bentuk kipas2 yg digabungkan tu....
    waa header baru... smart!!

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com