terkini dan sensasi

Selasa, 14 Julai 2015

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Assalamualaikum...(^ ^)

Esok dah 28 Ramadhan, lagi 2 hari kita nak menyambut Hari Raya. Esok jugak Mas akan memandu balik ke kampung di Temerloh, Pahang bersama anak². Tahun ni kami beraya 4 beranak je, husband tak dapat cuti. Jadi kena tabahkan hati lalui pagi raya nanti tanpa suami.

Jadi sebelum balik beraya esok Mas nak ambil kesempatan memohon ampun maaf kepada semua pembaca massaari.com. Tanpa kalian tak bermakna blog ni. Tak lupa jugak kepada semua rakan blogger yang disayangi!

Mas doakan kawan² semua selamat pulang ke kampung dan selamat kembali ke ibu kota. Rehat secukupnya sebelum memandu, kalau rasa penat dan mengantuk berhenti rehat sebentar. Bila dah segar baru sambung perjalanan.

Pasang pelita di malam hari
Suasana malam nampak berseri
Ucapan Salam Aidilfitri
Dari Mas Saari dan famili


8 ulasan:

  1. Selamat Hari Raya. Safe journey!

    BalasPadam
  2. Selamat Hari Raya Mas,maaf zahir batin..hati2 pulang ke kampong...

    BalasPadam
  3. salam eidul fitri kak mas mrs secretary!

    BalasPadam
  4. selamat hari raya kak...
    orang pahang jugak ye..
    segeng lah kiter...

    BalasPadam
  5. Salam Aidilfitri
    Maaf Zahir & Batin

    BalasPadam
  6. Selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir batin :) Hati-hati memandu kak Mas

    BalasPadam
  7. Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin,kak

    BalasPadam
  8. Selamat hari raya maaf zahir & batin :)

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com