terkini dan sensasi

Sabtu, 22 Ogos 2015

Jamuan makan KBBA

Assalamualaikum...(^ ^)

Gembira sangat hari ni! 

Seronok berkumpul bersama kawan² KBBA. Makan² sambil borak sakan, masing² nak balik sampai tertangguh sebab asyik borak. Dah melangkah keluar pintu tak balik jugak, sambung borak. Hahahaa! 

Terima kasih pada Ben sebab sudi tumpangkan rumah untuk jamuan ini. Maaflah kalau anak² buat sepah dan main sakan kat umah Ben, hehehee! Terima kasih jugak pada Kak Laila sebab sudi masakkan makanan yang super duper sedap. Paling sedap sudah tentu Mee Udang, hirup kuah sampai licin. Pastu bubur kacang + jagung pun sedap, 2 kali Mas tambah. 

Menu² yang ada, tengok ni dah terliur semula!






Antara kawan² KBBA yang datang, memang meriah. Moga ukhwah kita makin bertambah erat!


5 ulasan:

  1. seronoknyaaa kak mas!!
    gila terliur tengok makanan tu..adehh..
    btw: ben tunjuk body! bhahahaha

    BalasPadam
  2. assalamualaikum mas...sedapnya tengok menu tu...rasa lapar la pulak...

    BalasPadam
  3. Mas, tengok makanan ni buat ummi terliur di tengahari ini ... nyummy

    BalasPadam
  4. meriah bila semuanya berkumpul :)

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com