terkini dan sensasi

Ahad, 23 Ogos 2015

Terima kasih Zoo Negara & KBBA

Assalamaualaikum...(^ ^)


Dah 4 tahun tak jejak kaki ke Zoo Negara. Hari ni berpeluang berkunjung ke sana atas tiket seorang blogger, bertuah sangat!

Terima kasih Zoo Negara dan Kelab Blogger Ben Ashaari atas peluang ini. Nanti akan banyak cerita menyusul tentang keseronokan KBBA Bloggers Day Out di sana.

Nantikan update dari Mas!











7 ulasan:

  1. hahahahhaha meriahhhhhhhhh, seronok bergambar ramai2 mcm ni...kak mas julia nak copy gambar tu satu ye...mmmuahhhhhhhhh!

    BalasPadam
  2. tiba2 teringat part cipanzi terangsang....hahahahahahahahah

    BalasPadam
  3. assalamualaikum mas....hepi jer kesemuanya...

    BalasPadam
  4. hepi je semua.. bahagia rasa bila tgk anak² ceria.

    BalasPadam
  5. sesekali bawak family pergi Zoo memang seronok. Budak² paling excited

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com