terkini dan sensasi

Khamis, 1 Oktober 2015

Kerex Studio / Kerex Photographer

Assalamualaikum...(^ ^)


Cun tak gambar ni? Nampak kan keseronokan Mas dapat peluang naik flying fox. Jadi nak tau tak siapa yang hasilkan gambar ni, meh Mas cerita!

Kerex Studio / Kerex Photography
Jurugambarnya Abang Sam ialah husband kepada salah seorang blogger KBBA, Nadia Johari. Masa Family Day KBBA dia jadi jurugambar tak rasmi kami. Memang bagus kerja dia, ambil gambar tak mengira masa. Semua kenangan terindah semasa Family Day dapat diabadikan.

Banyak dah hasil kerja Abang Sam, semua gambar yang diambil memang cantik dan menarik. Beliau boleh jadi jurugambar untuk pelbagai event seperti event korporat, event selebriti, family day, majlis pertunangan dan perkahwinan serta event santai seperti parti harijadi, parti reunion dan photoshoot. Ini beberapa gambar yang beliau ambil, cantik kan?




Kalau nak dapatkan khidmat Abang Sam boleh hubungi beliau di talian 011-15354445. Pastu nak tengok hasil kerja beliau boleh ke:

Facebook: Kerex Art
Instagram: @kerexphotography
Profile Folio Album: kerex.zenfolio.com

Ini beberapa gambar yang diambil oleh Abang Sam semasa Family Day KBBA. Semua cantik dan ada kisah disebaliknya. Bila tengok gambar² ni teringat semula kenangan indah tu!










Terima kasih Abang Sam dari Kerex Studio!

3 ulasan:

  1. terbaiklah semua gambar dari Kerex...perghhhhhhhh ngancam...nak puji Abg Sam tu mmg penyabar orgnya dan nampak tekun sgt2...rugi lah sapa x ambil pakej dgn abg sam...dia ambil gambar seolah2 mcm family dia sendiri...berapa ratusssssss gambar tu eh disimpan....

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com