terkini dan sensasi

Sabtu, 23 April 2016

Bowling Tournament KBBA9 | KRogers Cookies

Assalamualaikum...(^ ^)


Hari yang dinanti telah tiba! Semalam menyaksikan para bloggers bertarung di gelanggang boling. Masing² hebat beraksi dengan gaya dan skill masing². Yang penting semuanya seronok dan gembira dapat berkumpul dalam acara sebegini, ukhwah yang terjalin lebih erat lagi.


Terima kasih tak terhingga pada penganjur utama kejohanan iaitu KRogers Cookies. Bertin² biskut menjadi habuan kepada para bloggers. Sambil main boling sambil mulut tak henti² mengunyah biskut, sedar tak sedar dah habis satu tin. Serius memang sedap cookies dari KRogers ni, sekali ngap je!



Selepas selesai beraksi dengan suasana havoc di gelanggang boling, maka para pemenang diumumkan. Berbekalkan semangat kental, pasukan Panda telah merebut takhta Juara! Dapat hadiah satu dozen cookies, perghhhh tiap hari sarapan cookies sedaplah. Hehehee!



Yang paling seronok Mas dapat cookies special edition dari KRogers sebab bergelar pemain wanita terbaik. Comel dan sedap cookiesnya!

Tahniah jugak kepada para pemenang lain. Sebenarnya menang kalah tak penting sangat, semangat setiakawan dan berpasukan tu yang utama. Seronok sangat sebab semua gembira dan bawak balik memori indah dan cookies sedap!



Terima kasih lagi sekali KRogers Cookies!


8 ulasan:

  1. Sep sket best player!!! Yeaaahhh

    BalasPadam
  2. Ayat klise bila mng... Sbnrnya mng kalah x penting... Cehhh... Padahal die yg beriye... Grrrr...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaaa.. dah rezeki nak buat camne!

      Padam
  3. Tahniah sebab menang. Huhuhu. Seronok habis malam tadi.

    BalasPadam
  4. wah hebat main bowling. ainul ratu longkang jek.huhuu

    BalasPadam
  5. wahhhhh tahniah Juara...
    power dari makan cookies K.Rogers

    BalasPadam
  6. Mmg hebat la kak. Tahniah. Kbba nya tournament tapau. Hari esoknya pun akk tapau. Power2 nnt minta tunjuk ajar sikit.

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com