terkini dan sensasi

Khamis, 29 September 2016

Ephyra setiap pagi

Assalamualaikum...(^ ^)


Dah setahun Mas jadi pengguna setia Ephyra. Ternyata sangat berpuashati dengan khasiat dan keberkesanannya. Memang tak was² untuk terus guna.

Setiap pagi tak pernah lupa minum Ephyra, kira dah jadi macam breakfast wajib setiap pagi. Dahlah rasanya sedap, pastu khasiatnya bagus. Sesuai pulak sebagai minuman kesihatan untuk Mas yang nak kekal berdiet ni. Sebabnya ia memang mengenyangkan! Minum jam 8 pagi akan kekal kenyang hingga ke waktu makan tengahari. 


Nak buat pun senang, hanya bancuh dengan air kosong pastu goncang sikit bagi ia larut dalam air. Dah siap untuk diminum! Boleh diminum dimana sahaja, dalam kereta, di pejabat, ketika melancong dan bila² sahaja. Kalau tak nak minum sebagai sarapan boleh jugak minum waktu malam sebelum tidur. 

Jadi bagi wanita yang nak cantik dan sihat tu, kena minum Ephyra

1 ulasan:

  1. Bagus kak mas...terbaiklah...korang baca pengalaman kak mas ni tau...dah lama dia amalkan termasuk julia dah dua tahun terus jadi pengedar sah ephyra...iklan sikit ye kak mas

    Nak beli ephyra WA/PM Julia
    013-6327333 + free gift + free postage

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com