Terkini dan Sensasi

Jumaat, 2 September 2016

Photoshoot Anniversary

Assalamualaikum...(^ ^)

Sambung cerita photoshoot pada 31 Ogos.


Dah habis photoshoot merdeka, terus tukar mood romantik untuk photoshoot anniversary pulak. Tapi takdelah romantik sangat, satu dua gambar je! Kali ni lebih kepada gambar berdua, gambar anak² dah gambar satu family. 

Istilah anniversary tu tak semestinya dikongsi berdua suami isteri je, tapi dengan anak² jugak. Merekalah pelengkap kasih sayang kami selama 14 tahun! Jadi hari bahagia dan saat bahagia tu kenalah raikan dengan mereka. Anak Mas si Airis tu pun pandai cakap "Babah peluklah mama" bila dia tengok Mas dan husband nak bergambar. Dari situ kami dapat lihat mereka seronok bila kami tunjukkan kasih sayang depan mereka.

Kami yang penuh dengan kasih sayang, cinta dan bahagia!











Anak² yang telah menceriakan hidup kami bersama selama 14 tahun. Keletah mereka bisa buat kami kadang geram, kadang marah, kadang sedih dan kadang gembira. Tapi merekalah penyeri! 







Keluarga kami, susah senang kami hadapi bersama. Walau ada masalah, kami tetap gembira.





3 ulasan:

  1. photoshoot ngandung mikhail dulu ksat sini la kak..cantik gila tempat ni..

    BalasPadam
  2. happynyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa akak

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com