mrs secretary

Rabu, 14 September 2016

Photoshoot Raya

Assalamualaikum...(^ ^)


Tak sah kalau raya takde bergambar sakan. Lagipun Raya Puasa hari tu Mas memang takde gambar satu keluarga, jadi Raya Haji ni ambik kesempatan untuk buat photoshoot raya kekononnya. Disebabkan kami tak balik kampung beraya, Putrajaya menjadi lokasi pilihan kami untuk photoshoot. Lokasinya adalah di sekitar Masjid Besi.

Seperti biasa Mas memang tak guna khidmat jurugambar profesional, cukuplah guna kamera Note5 je. Janji dapat photoshoot dan gambar pun cantik²!

Kenapa pilih lokasi kat masjid? Dah namanya hari raya jadi kenalah ada masjid dan tema baju raya. Husband dan Arfan pun lengkap berbaju melayu. Barulah photoshoot raya kan?

Jom tengok gambar kami!









Gambar berdua tak sah kalau takde kan. Nasiblah ada anak dara yang pandai amikkan gambar, bolehlah mama babah dia posing sakan! Hehehee.







3 ulasan:

  1. Mas makin cantik la sekarang..beza sangat dengan dulu..anak pun dah besar..hahah..bayang kan la berapa lama tu tak blogwalking ke blog ni..ehheh

    BalasPadam
  2. Suke tengok gambar kak mas dengan husb. Kalau nampak depan2 suami kak mas pendiam. Tapi tengok gambar kak mas berdua nampak sweet sangat.patut la kak mas suka tengok cerita abg bomba, i love u. Hahahahah

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com