Terkini dan Sensasi

Selasa, 15 November 2016

Geram tengok The Walking Dead S7

Assalamualaikum...(^ ^)


Bila tengok muka ni rasa nak hempuk je dengan kayu besbol tu, pastu nak tembak kepala dia bagi bersepai. Senyuman tu lagilah, rasa nak sepak sejuta kali muka tu. Haaaa geram betul, memang tak bolehlah Mas tengok cerita ni!

Mas bukanlah pengikut setia The Walking Dead, dari S1 hingga S6 memang Mas ada tengok tapi tak semua episod. Banyak yang missed. Bukan apa, Mas ni cepat bosan kalau tengok jalan cerita yang meleret² ni. Tapi bila tengok S7 ni macam menarik pulak! 

Masa tengok episod pertama tu memang sedih sangat, sampai nangislah. Penuh dengan kekejaman sampai tak sanggup nak buka mata bila si Negan tu dok hentak kepala kawan² si Rick, serius sangat zalim! Masa tu kalau ada senapang memang tembak dah kepala si Negan ni. 


Lagi satu Mas ni cepat emosi tengok cerita macam ni, tu yang malas nak layan. Siap membebel "Kenapalah korang ni bodoh sangat, hentak jelah mamat tu. Bukan susah pun, ni semuanya macam takut² je. Dah mati mamat tu nanti takdenya pengikut dia tu berani dah." Haaaaa sampai gitu sekali!

Husband Mas dok gelak je dengar. Emosi terlebih sangat kenapa dia tanya, cerita je pun. Kalau mamat tu mati cepat, habislah cerita! 

Hahahaaa dia pun bengang dok dengar bininya membebel, tak khusyuk nak tengok. Husband memang peminat setia The Walking Dead, dari S1 dia layan. Tak pernah tertinggal satu episod pun. S7 ni dia yang beria ajak Mas layan, best katanya. Tapi bila dah tengok bininya pulak terlebih emosi, kih³.

Walaupun geram tapi tak sabar nak tunggu episod seterusnya!

3 ulasan:

  1. Setuju especially masa Negan kata You Thank Me after I Rob Your house !

    BalasPadam
  2. assalamualaikum mas..best2nya...:)

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com